Dakvrienden van Essent

Bent u eigenaar van een asbestdak in Nederland? Dan bent u vanaf 2024 verplicht om het asbest te verwijderen. Het dak asbestvrij maken en vervangen is een flinke investering. Energieleverancier Essent doet u een aanbieding om het dak voor u asbestvrij te maken. Als tegenprestatie laat u Essent zonnepanelen op uw dak leggen. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Hier onder staat wat Essent op de website heeft staan en u kunt via de knop deze website bezoeken.

“Met DakVrienden ondersteunen wij bedrijven met het opruimen en vervangen van minimaal 800 m² asbestdak op basis van het meter-voor-een-meter-concept. Wij vervangen een meter asbestdak voor een meter schoon dak. Als tegenprestatie verleent u voor een meter het opstalrecht van het dak aan Essent voor het plaatsen van zonnepanelen. Hiermee zal Essent groene energie gaan opwekken gedurende 20 jaar. Na 20 jaar dragen wij de zonnepanelen kosteloos aan u over.”

Deel dit artikel

Categorieën

Tags

Gerelateerde berichten

  • Verslag Erfgoedteam: De leefbare kern

    Categorie: Gebouwd erfgoed, Omgevingswet

    Op woensdag 6 februari organiseerde het Steunpunt een Erfgoedteam over erfgoedbeleid. Hieronder delen we onze observaties, tips & tricks en goede voorbeelden uit de praktijk.

  • [Persbericht] Lancering vijfde editie erfgoedtijdschrift ode

    Categorie: Archeologie, Cultuurlandschap, Duurzaamheid, Gebouwd erfgoed, Omgevingswet

    Op woensdagmiddag 19 juni 2024 lanceerde het Steunpunt Cultureel Erfgoed Noord-Holland tijdens het symposium Samen Slimmer bij de Groene Afslag de vijfde editie van erfgoedtijdschrift ode.