Erfgoedteam: Erfgoed aan de Omgevingstafel

Op woensdag 13 september organiseren we van 09.30 tot 11.00 uur een online Erfgoedteam over de rol van gemeentelijke erfgoedadviseurs aan de Omgevingstafel. In steeds meer gemeenten worden Omgevingstafels ingericht om plannen in een vroeg stadium vanuit verschillende belangen te kunnen bespreken. Er worden ook steeds vaker erfgoedplannen geagendeerd.

Programma

Tijdens dit Erfgoedteam gaan we met elkaar in gesprek over de rol van de erfgoedadviseur aan dit soort tafels:

Hoe kun je als erfgoedspecialist het beste in een vroeg stadium aan een Omgevingstafel adviseren en wat heb je daar allemaal voor nodig?

De bijeenkomst wordt ingeleid met voorbeelden van verschillende soorten omgevingstafels die er op dit moment al zijn. Vervolgens delen adviseurs van Noord-Hollandse gemeenten en de RCE hun ervaringen tot nu toe en gaan we met elkaar in gesprek om van elkaar te leren.

Voor wie en aanmelden

Graag nodigen wij alle medewerkers die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden met Erfgoed bezig zijn, voor deze bijeenkomst uit. Aanmelden kan via de onderstaande knop, deelname is kosteloos. Bij vragen kun je contact opnemen met Reinier Mees via r.mees@mooinoord-holland.nl.

(Beeldverantwoording: Canva.com)

Datum en tijd
13 september, 2023 van 09:30 tot 11:00
Orgnisator
    Locatie
    Evaluatie
    Wat vond je van deze bijeenkomst?
    indien niet van toepassing, kies 'particulier'